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2022
Evaluation of the Characteristics of Sheep’s and Goat’s Ice Cream, Produced with UF Concentrated Second Cheese Whey and Different Starter Cultures

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Pires A.; Gomes D.; Noronha J.; Díaz O.; Cobos A.; Pereira C.D.
Data: 01/12/2022
DOI: 10.3390/foods11244091
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
1997
Inverse superposition for calculating food product temperatures during in-container thermal processing

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Stoforos N.G.; Noronha J.; Hendrickx M.; Tobback P.
Data: 01/01/1997
DOI: 10.1111/j.1365-2621.1997.tb03972.x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
A Critical Analysis of Mathematical Procedures for the Evaluation and Design of In-Container Thermal Processes for Foods

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Stoforos N.G.; Noronha J.; Hendrickx M.; Tobback P.
Data: 01/01/1997
DOI: 10.1080/10408399709527782
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
1996
Experimental validation of mathematical procedures for the evaluation of thermal processes and process deviations during the sterilization of canned foods

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Tucker G.S.; Noronha J.F.; Heydon C.J.
Data: 31/08/1996
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
1995
An empirical equation for the description of optimum variable retort temperature profiles that maximize surface quality retention in thermally processed foods

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Freire De Noronha J.; Van Loey A.; Hendrickx M.; Tobback P.
Data: 31/12/1995
DOI: 10.1111/j.1745-4549.1996.tb00746.x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
A semi-empirical approach to handle broken-line heating: Determination of empirical parameters and evaluation of process deviations

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Denys S.; Noronha J.; Stoforos N.G.; Hendrickx M.; Tobback P.
Data: 31/12/1995
DOI: 10.1111/j.1745-4549.1996.tb00751.x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
Evaluation of process deviations, consisting of drops in rotational speed, during thermal processing of foods in rotary water cascading retorts

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Denys S.; Noronha J.; Stoforos N.G.; Hendrickx M.; Tobback P.
Data: 31/12/1995
DOI: 10.1016/s0260-8774(96)00057-x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
Simultaneous optimisation of surface quality during the sterilisation of packed foods using constant and variable retort temperature profiles

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Noronha J.; Van Loey A.; Hendrickx M.; Tobback P.
Data: 31/12/1995
DOI: 10.1016/s0260-8774(96)00035-0
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
Evaluation of the Integrated Time-Temperature Effect in Thermal Processing of Foods

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Hendrickx M.; Maesmans G.; De Cordt S.; Noronha J.; Van Loey A.
Data: 30/04/1995
DOI: 10.1080/10408399509527700
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
1994
New semi-empirical approach to handle time-variable boundary conditions during sterilisation of non-conductive heating foods

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Noronha J.; Hendrickx M.; Van Loey A.; Tobback P.
Data: 31/12/1994
DOI: 10.1016/0260-8774(94)P2646-M
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
1993
Combined use of the equivalent point method and a multicomponent time-temperature integrator in thermal process evaluation: influence of kinetic characteristics and reference temperature

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Maesmans G.; Hendrickx M.; de Cordt S.; Van Loey A.; Noronha J.; Tobback P.
Data: 31/12/1993
DOI: 10.1016/0956-7135(94)90025-6
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
Evaluation of process value distribution with time temperature integrators

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: Maesmans G.; Hendrickx M.; De Cordt S.; Van Loey A.; Noronha J.; Tobback P.
Data: 31/12/1993
DOI: 10.1016/0963-9969(94)90235-6
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
1992
OPTIMIZATION of SURFACE QUALITY RETENTION DURING the THERMAL PROCESSING of CONDUCTION HEATED FOODS USING VARIABLE TEMPERATURE RETORT PROFILES

Nome: Joao Freire de Noronha
Autores: NORONHA J.; HENDRICKX M.; SUYS J.; TOBBACK P.
Data: 31/12/1992
DOI: 10.1111/j.1745-4549.1993.tb00226.x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER