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2021
Impact of processing approach and storage time on bioactive and biological properties of rocket, spinach and watercress byproducts

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Araújo-Rodrigues H.; Santos D.; Campos D.A.; Guerreiro S.; Ratinho M.; Rodrigues I.M.; Pintado M.E.
Data: 30/09/2021
DOI: 10.3390/foods10102301
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
Impact of Processing Approach and Storage Time on Bioactive and Biological Properties of Rocket, Spinach and Watercress Byproducts

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Araujo-Rodrigues, Helena; Santos, Diva; Campos, Debora A.; Guerreiro, Suse; Ratinho, Modesta; Rodrigues, Ivo M.; Pintado, Manuela E.
Data: 30/09/2021
DOI: 10.3390/foods10102301
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Development of Frozen Pulps and Powders from Carrot and Tomato by-Products: Impact of Processing and Storage Time on Bioactive and Biological Properties

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Araujo-Rodrigues, Helena; Santos, Diva; Campos, Debora A.; Ratinho, Modesta; Rodrigues, Ivo M.; Pintado, Manuela E.
Data: 30/06/2021
DOI: 10.3390/horticulturae7070185
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Development of frozen pulps and powders from carrot and tomato by-products: Impact of processing and storage time on bioactive and biological properties

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Araújo-Rodrigues H.; Santos D.; Campos D.A.; Ratinho M.; Rodrigues I.M.; Pintado M.E.
Data: 30/06/2021
DOI: 10.3390/horticulturae7070185
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
The influence of the application of commercial carbohydrases on the extraction and characteristics of strawberry tree fruit pulp

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Figueiredo S.R.; Borges A.R.; Henriques M.; Rodrigues I.
Data: 01/01/2021
DOI: 10.1590/1981-6723.02820
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
2019
Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Borges A.; Fonseca C.; Carreira F.; Rodrigues I.; Henriques M.; Veloso A.C.A.; Peres A.M.
Data: 15/03/2019
DOI: 10.1007/s11694-018-9999-6
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Borges, Ana; Fonseca, Catarina; Carreira, Filipa; Rodrigues, Ivo; Henriques, Marta; Veloso, Ana C. A.; Peres, Antonio M.
Data: 01/03/2019
DOI: 10.1007/s11694-018-9999-6
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
2017
Increase of protein extraction yield from rapeseed meal through a pretreatment with phytase

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Rodrigues, Ivo M.; Carvalho, M. Graca V. S.; Rocha, Jorge M. S.
Data: 31/05/2017
DOI: 10.1002/jsfa.8087
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Increase of protein extraction yield from rapeseed meal through a pretreatment with phytase

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Rodrigues I.M.; Carvalho M.G.V.S.; Rocha J.M.S.
Data: 31/05/2017
DOI: 10.1002/jsfa.8087
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
2015
Influence of Thermal and Pressure Treatments on Inhibition of Potato Tuber Sprouting

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Alexandre, Elisabete M. C.; Rodrigues, Ivo M.; Saraiva, Jorge A.
Data: 01/01/2015
DOI: 10.17221/241/2015-CJFS
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Influence of thermal and pressure treatments on inhibition of potato tuber sprouting

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Alexandre E.M.C.; Rodrigues I.M.M.A.; Saraiva J.M.A.
Data: 01/01/2015
DOI: 10.17221/241/2015-CJFS
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
2014
Increasing the Protein Content of Rapeseed Meal by Enzymatic Hydrolysis of Carbohydrates

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Rodrigues, Ivo M.; Carvalho, M. Graca V. S.; Rocha, Jorge M. S.
Data: 01/01/2014
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Increasing the protein content of rapeseed meal by enzymatic hydrolysis of carbohydrates

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Rodrigues I.; Carvalho M.; Rocha J.
Data: 01/01/2014
DOI: 10.15376/biores.9.2.2010-2025
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER
2012
Isolation and valorisation of vegetable proteins from oilseed plants: Methods, limitations and potential

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Rodrigues, Ivo M.; Coelho, Jorge F. J.; Carvalho, M. Graca V. S.
Data: 31/03/2012
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.10.027
Tipo Publicação: Crítica
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Isolation and valorisation of vegetable proteins from oilseed plants: Methods, limitations and potential

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Rodrigues I.; Coelho J.; Carvalho M.
Data: 01/01/2012
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.10.027
Tipo Publicação: Crítica
Plataforma: ELSEVIER
2011
Inhibition of potato tuber sprouting by pressure treatments

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Saraiva, Jorge A.; Rodrigues, Ivo M.
Data: 01/01/2011
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2010.02455.x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: WEB OF SCIENCE
Inhibition of potato tuber sprouting by pressure treatments

Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues
Autores: Saraiva J.; Rodrigues I.
Data: 01/01/2011
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2010.02455.x
Tipo Publicação: Artigo
Plataforma: ELSEVIER