2021 |
Impact of processing approach and storage time on bioactive and biological properties of rocket, spinach and watercress byproducts
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Araújo-Rodrigues H.; Santos D.; Campos D.A.; Guerreiro S.; Ratinho M.; Rodrigues I.M.; Pintado M.E. Data: 30/09/2021 DOI: 10.3390/foods10102301
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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Impact of Processing Approach and Storage Time on Bioactive and Biological Properties of Rocket, Spinach and Watercress Byproducts
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Araujo-Rodrigues, Helena; Santos, Diva; Campos, Debora A.; Guerreiro, Suse; Ratinho, Modesta; Rodrigues, Ivo M.; Pintado, Manuela E. Data: 30/09/2021 DOI: 10.3390/foods10102301
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Development of Frozen Pulps and Powders from Carrot and Tomato by-Products: Impact of Processing and Storage Time on Bioactive and Biological Properties
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Araujo-Rodrigues, Helena; Santos, Diva; Campos, Debora A.; Ratinho, Modesta; Rodrigues, Ivo M.; Pintado, Manuela E. Data: 30/06/2021 DOI: 10.3390/horticulturae7070185
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Development of frozen pulps and powders from carrot and tomato by-products: Impact of processing and storage time on bioactive and biological properties
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Araújo-Rodrigues H.; Santos D.; Campos D.A.; Ratinho M.; Rodrigues I.M.; Pintado M.E. Data: 30/06/2021 DOI: 10.3390/horticulturae7070185
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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The influence of the application of commercial carbohydrases on the extraction and characteristics of strawberry tree fruit pulp
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Figueiredo S.R.; Borges A.R.; Henriques M.; Rodrigues I. Data: 01/01/2021 DOI: 10.1590/1981-6723.02820
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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2019 |
Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Borges A.; Fonseca C.; Carreira F.; Rodrigues I.; Henriques M.; Veloso A.C.A.; Peres A.M. Data: 15/03/2019 DOI: 10.1007/s11694-018-9999-6
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Borges, Ana; Fonseca, Catarina; Carreira, Filipa; Rodrigues, Ivo; Henriques, Marta; Veloso, Ana C. A.; Peres, Antonio M. Data: 01/03/2019 DOI: 10.1007/s11694-018-9999-6
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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2017 |
Increase of protein extraction yield from rapeseed meal through a pretreatment with phytase
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Rodrigues, Ivo M.; Carvalho, M. Graca V. S.; Rocha, Jorge M. S. Data: 31/05/2017 DOI: 10.1002/jsfa.8087
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Increase of protein extraction yield from rapeseed meal through a pretreatment with phytase
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Rodrigues I.M.; Carvalho M.G.V.S.; Rocha J.M.S. Data: 31/05/2017 DOI: 10.1002/jsfa.8087
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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2015 |
Influence of Thermal and Pressure Treatments on Inhibition of Potato Tuber Sprouting
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Alexandre, Elisabete M. C.; Rodrigues, Ivo M.; Saraiva, Jorge A. Data: 01/01/2015 DOI: 10.17221/241/2015-CJFS
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Influence of thermal and pressure treatments on inhibition of potato tuber sprouting
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Alexandre E.M.C.; Rodrigues I.M.M.A.; Saraiva J.M.A. Data: 01/01/2015 DOI: 10.17221/241/2015-CJFS
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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2014 |
Increasing the Protein Content of Rapeseed Meal by Enzymatic Hydrolysis of Carbohydrates
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Rodrigues, Ivo M.; Carvalho, M. Graca V. S.; Rocha, Jorge M. S. Data: 01/01/2014
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Increasing the protein content of rapeseed meal by enzymatic hydrolysis of carbohydrates
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Rodrigues I.; Carvalho M.; Rocha J. Data: 01/01/2014 DOI: 10.15376/biores.9.2.2010-2025
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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2012 |
Isolation and valorisation of vegetable proteins from oilseed plants: Methods, limitations and potential
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Rodrigues, Ivo M.; Coelho, Jorge F. J.; Carvalho, M. Graca V. S. Data: 31/03/2012 DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.10.027
Tipo Publicação: Crítica Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Isolation and valorisation of vegetable proteins from oilseed plants: Methods, limitations and potential
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Rodrigues I.; Coelho J.; Carvalho M. Data: 01/01/2012 DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.10.027
Tipo Publicação: Crítica Plataforma: ELSEVIER
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2011 |
Inhibition of potato tuber sprouting by pressure treatments
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Saraiva, Jorge A.; Rodrigues, Ivo M. Data: 01/01/2011 DOI: 10.1111/j.1365-2621.2010.02455.x
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: WEB OF SCIENCE
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Inhibition of potato tuber sprouting by pressure treatments
Nome: Ivo Manuel Mira Abreu Rodrigues Autores: Saraiva J.; Rodrigues I. Data: 01/01/2011 DOI: 10.1111/j.1365-2621.2010.02455.x
Tipo Publicação: Artigo Plataforma: ELSEVIER
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